Bij Felix Cohen worden alle notenmixen en zuidvruchten handmatig samengesteld en verpakt in onze verpakkingshal. Omdat alles in eigen huis wordt verpakt zijn we erg flexibel en zijn er veel mogelijkheden.

Samenstellen van eigen mixen
Omdat de mixen handmatig worden gemaakt kunnen we speciale noten-, muesli- en zuidvruchtenmixen samenstellen naar wens.

White label
Er kunnen private labels worden gemaakt voor producten met uw eigen etiket met huisstijl en logo. Ook kunnen we u helpen met het design van uw verpakking.

Soorten verpakkingen
Ook op het gebied van verpakkingen is Felix Cohen innovatief. We kunnen kleine sachets van 3 gram leveren voor o.a. pijnboompitten op de pizza of kappertjes voor in de salade. Ook hebben we toppingcups voor op uw “to go” verpakking yoghurt met muesli of saladecroutons. Verder lopen de verpakkingen op tot cups van verschillende maten tussen die perfect zijn voor noten, pitten en zuidvruchten en verkopen we grote emmers van 2 tot 10 liter voor groothandels en horeca.

Lange houdbaarheid producten
Onze verpakkingen kunnen worden begast met een “food mix.” Dit is een mix van koolzuur en stikstof die vaak wordt gebruikt bij voedingsmiddelen om een lange houdbaarheid te kunnen garanderen bij producten en ervoor zorgt dat er geen smaak verloren gaat. Deze food mix is ISO / FSSC 22000 gecertificeerd en is volledig veilig.

Assortiment verpakkingen
Bekijk onze assortimentslijst voor onze standaard verpakkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.