Nieuw in ons assortiment:
Nutty Bites, Happy Crackers, Seaweed Sandwiches en gevriesdroogde groente- en fruitsnacks

Er is een breed scala aan originele, lekkere en vooral gezondere producten toegevoegd aan het assortiment. Deze snacks bevatten allemaal weinig zout, suiker en vet en zijn – in tegenstelling tot veel andere snacks – niet gefrituurd. Hierdoor kan er worden voldaan aan de vraag naar gezondere snackalternatieven.

Happy Crackers
Deze luchtige crispy snacks op basis van gepofte rijst, zeewier, boekweit en sesamzaad zijn een gezond en lekker tussendoortje waar je gegarandeerd happy van wordt!

Toepassingen:
De Happy Crackers zijn erg lekker als snack, maar kunnen ook worden gebruikt als toevoeging bij een voorgerecht. De Oriental en Garlic kunnen in stukjes worden gebruikt door een sushi bowl en de Hot Mexican kan worden gebruikt in een buddha bowl of Mexicaans gerecht. De Chocolate variant is vele mate gezonder dan chocolade en is lekker bij de koffie.

Nutty Bites
Zoveel goeds in één hap! deze crunchy bites van geroosterde noten en pitten met sesam-zaad en een licht-zoete smaak zien er uit als mooie bonbons. Dit is verantwoord genieten

Toepassingen:
De Nutty Bites zijn een goede vervanger voor het koekje bij de koffie, kunnen worden gebruikt in allerlei desserts en zijn een luxe toevoeging aan een dessert- of kaasplankje.

Seaweed Sandwiches
Seaweed Sandwiches zijn crispy “sandwiches” van gedroogd zeewier, gevuld met noten en pitten, met een hartige umami smaak. Ze stillen je lust naar een hartige snack en zijn veelzijdig te gebruiken in gerechten.

Toepassingen
De sandwiches zijn goed te gebruiken voor extra smaak en crunch in Aziatische gerechten zoals bij een sushi bowl, poké bowl of visgerecht, versnipperd door een salade of als noodle-topping. Ook zijn ze erg lekker bij een glas wijn.

Groente- en fruitchips
Gezond en lekker snacken! De chips zijn gevriesdroogd i.p.v. gefrituurd, daardoor bevatten ze weinig vet. Probeer bijv. de bekende sperzieboon of champignon of ga voor exotische taro of jackfruit.

Toepassingen:
De chips zijn natuurlijk lekker als gezond tussendoortje of als chips op de bank, maar passen ook goed aan de bar bij een drankje. De groentemix is een kleurrijke vervanger van aperitieven als olijven of stokbrood. Alle groentechips voegen een mooie crunch en kleur toe aan hoofdgerechten en de fruitchips zijn goed te gebruiken bij nagerechten of als zoete toevoeging aan een voor- of hoofdgerecht. De kumquats, kersen en cranberries zijn zacht en goed te gebruiken in patisserie en desserts.

Voor meer informatie kunt u de product leaflet bekijken of contact met ons opnemen.